Hyena

Hyena

Att använda dom inbyggda administrations verktygen i Windows när man administrerar ett medelstort Windows nätverk kan vara en riktig utmaning.
Lägg till multipla domäner, ett gäng servrar, användare, arbetsstationer och innan du vet ordet av så är det lätt att tappa kontrollen.
Hyena är utvecklad för att både förenkla och centralisera all daglig administration, samtidigt som den erbjuder nya möjligheter för dig som system administratör.

Denna funktionalitet finns tillgänglig i en enda användarvänlig programvara som används av tusentals administratörer världen över. Hyena är ett verktyg som du inte har råd att vara utan!

Hyena använder ett Explorer-liknande gränssnitt för alla funktioner. Detta innebär att alla egenskaper för ett objekt nås lätt via pop-up menyer som du tar fram med ett högerklick. Hyena inkluderar också export- och rapportmöjligheter.
Alla dessa funktioner finns i Standardversionen av Hyena. Den nya Enterpriseversionen inkluderar stöd för Terminal Server och Exchange.

Hyena har dessutom en mycket förmånlig licensiering - du betalar bara för antalet administratörer som använder verktyget. Antalet objekt (servrar, domäner, användare etc.) spelar alltså ingen roll.
Läs mer om Hyena (engelsk text)

Artikelnr Pris Moms Antal
163 - Hyena enterprise (Enterprise licens för 1 anv.) 3125.00 SEK 25%